Energetyczne, szybkie śniadanie? Owsianki, jaglanki z różnorakimi dodatkami są nam doskonale znane. Natomiast gdy okazuje się, że rano czasu jest znacznie mniej na śniadanie niż zwykle, bądź musimy zabrać je…
Z dyni możemy zrobić w kuchni dosłownie wszystko, od delikatnych bez przypraw potraw dla maluchów po wypasione ciasta, zupy i potrawy obiadowe. Ekologiczna dynia Hokkaido swoją konsystencją, wyrazistym smakiem pobija…
Nie ma tygodnia, nie ma weekendu na naszej farmie bez pysznego bezglutenowego wegańskiego ciacha 🙂 Dzielimy się z Wami przepisem na pyszne ciasto „Brownie”. 100% Vegan 100% Eko 100% Bezglutenowe…
Owsianka. Chyba jedno z najbardziej popularnych opcji śniadaniowych. Pożywne, sycące danie najlepsze na słodko. Lubiane przez nas samych jak i przez nasze dzieci. Teraz latem mamy do wyboru wiele pysznych…
Wszelkie dania przygotowane z ekologicznej żywności, szczególnie dania warzywne uwielbiamy 🙂 Cukiniowe szaleństwo trwa ! Cukinia należy do jednych z ulubionych warzyw naszej farmowej kuchni. Tym razem dzielimy się z…
Potrawa węgierska, znana także na Słowacji, Ukrainie, w Niemczech, Czechach, Austrii i Izraelu. W oryginalnej węgierskiej wersji wygląda następująco: „Rodzaj ragout warzywnego z pomidorów i świeżej papryki duszonych na smalcu z dodatkiem wędzonej…
Gryka, banany, żurawina, gorzka czekolada ! ..i mamy pyszne ciacho bezglutenowe 🙂 100% roślinne, 100% gluten free! bez mąki pszennej, bez jajek, bez białego cukru, bez utwardzonych tłuszczy.. Gryka niepalona – jedno…
Drodzy, czas na solidny deser, na rozpustne ciasto ! To ciasto z pewnością podbije przez żołądek Wasze serca ale i Waszych gości również ! 🙂 Jesteśmy w stanie to zagwarantować…